Pustai: Am ratat din doi metri, din cinci metri, singur cu portarul, e greu să iei puncte aşa

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţa de presă, că era greu să câştige partida de la Iaşi, în condiţiile în care jucătorii săi au ratat "din doi metri, din cinci metri, singuri cu portarul", transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

"A fost un joc în care ne-am pus mari speranţe, dar din nefericire plecăm învinşi de la Iaşi. Felicit jucătorii Politehnicii, care au fost mai pragmatici şi au înscris atunci când a trebuit. Noi am fost deficitari la finalizare şi am ratat din doi metri, din cinci metri, singur cu portarul... E greu să iei puncte în aceste condiţii. Oricum, noi ne jucăm şansa până la sfârşit", a spus Pustai.

Cristian Pustai a precizat că şi arbitrii de la meciul cu Poli Iaşi, pierdut cu scorul de 0-2 (0-1) au greşit numai împotriva echipei sale. "Am cerut arbitri străini şi la meciurile de la retrogradare, pentru că dacă luăm meciul de astăzi putem găsi multe greşeli împotriva noastră. Mă abţin săm spun mai multe, dar din păcate toate greşelile sunt numai împotriva noastră", a precizat tehnicianul.

Întrebat dacă speră ca formaţia FC Argeş să fie retrogradată, Cristian Pustai a răspuns: "Nu vreau să vorbesc despre alţii, dar altă decizie nu poate fi decât retrogradarea în cazul lui FC Argeş. Dacă vom rămâne în prima ligă sunt convins că veţi vedea o altă faţă a echipei Gaz metan mediaş, care va face o figură frumoasă".

Formaţia Gaz Metan Mediaş a pierdut, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 0-2 (0-1), în faţa echipe Politehnica Iaşi, într-o partidă contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici