Pustai: Trebuie să uităm meciul cu Rapid şi să ne gândim la partida cu FCM Târgu Mureş

Cristian Pustai, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, a declarat că regretă punctele pierdute cu Rapid, dar că echipa sa trebuie să lase în urma acel meci şi să se concentreze la partida cu FCM Târgu Mureş.

14 afișări
Imaginea articolului Pustai: Trebuie să uităm meciul cu Rapid şi să ne gândim la partida cu FCM Târgu Mureş

Pustai: Trebuie să uităm meciul cu Rapid şi să ne gândim la partida cu FCM Târgu Mureş (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax foto)

"Întâlnim o formaţie care are o nevoie foarte mare de puncte. Noi venim după două săptămâni de pauză, timp în care cred că ne-am pregătit foarte bine. Încercăm ca la orice meci să obţinem maximul posibil şi ar fi bine să ne îmbunătăţim clasamentul adevărului, pentru că orice meci pe teren propriu este foarte greu. Regretăm punctele pierdute în meciul cu Rapid, dar aşa este la fotbal, nu putem să ne gândim la ce a fost, ci trebuie să ne gândim la ce urmează. După mine, dacă am reuşi să adunăm la final de tur 26-27 de puncte ar fi foarte bine", a spus Pustai.

Gaz Metan a realizat un nou transfer, mijlocaşul Gabriel Cruceru, în vârstă de 21 de ani, semnând un contract cu formaţia medieşeană. "Am mai achiziţionat un jucător tânăr, Gabriel Cruceru, venit liber de contract. El a jucat ultima oară la Gloria Buzău şi a mai evoluat la Jiul Petroşani. Este un jucător de bandă, de picior drept, iar eu îl consider un jucător de viitor", a completat Pustai.

Meciul FCM Târgu Mureş - Gaz Metan Mediaş se dispută, duminică, de la ora 17.00, în etapa a VII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici