R. Lucescu: CFR şi Steaua sunt favorite la titlu

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Răzvan Lucescu, este de părere că derbiul dintre CFR şi Steaua este unul la fel de important pentru ambele echipe, acestea fiind, în viziunea tehnicianului braşovean, principalele favorite la titlu de campioană în sezonul 2008/2009.

13 afișări
Imaginea articolului R. Lucescu: CFR şi Steaua sunt favorite la titlu

R. Lucescu: CFR şi Steaua sunt favorite la titlu (Imagine: Mediafax Foto)

"Clar va fi un adevărat derbi, pentru că se întâlnesc două echipe puternice, două echipe care joacă în Liga Campionilor şi care au loturi foarte valoroase. Este un meci important pentru ambele formaţii şi e clar că vor da totul pentru victorie. După părerea mea, dacă nu intervin probleme de ordin intern, eu văd CFR-ul şi Steaua ca fiind principalele favorite la titlu în acest sezon", declara antrenorul braşovean.

Răzvan Lucescu caracterizeză actualul campionat ca fiind unul parşiv, foarte uşor o echipă putând ajunge din fruntea clasamentului, în partea de jos, şi invers.

"După cum se vede, e un campionat parşiv, pentru că extrem de uşor poţi ajunge la retrogradare, aşa cum, la fel de bine poţi să ajungi şi în partea de sus a clasamentului. E uşor ciudat pentru că spre exemplu echipe precum Otopeniul sau Buzău, care etapa trecută nu aveau nici un punct, jucau, aveau ocazii şi creau probleme. Câteva meciuri bune şi se pot redresa uşor...Din acest motiv, este extrem de important orice meci pe care îl joci, pentru că totul este imprevizibil şi nu există echipe despre care poţi spune că au cîştigat un meci dinainte ca el să se joace", a spus Lucescu.

Partida CFR Cluj - Steaua, care va avea loc vineri, de la ora 20.45, în etapa a IX-a a Ligii I, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, se va disputa cu casa închisă, toate biletele fiind epuizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici