Rădoi: CFR Cluj nu a demonstrat nimic în Europa, sunt zero

Căpitanul echipei Steaua Bucureşti, Mirel Rădoi, a declarat că formaţia CFR Cluj este zero în Europa, unde nu a demonstrat nimic.

10 afișări
Imaginea articolului Rădoi: CFR Cluj nu a demonstrat nimic în Europa, sunt zero

Rădoi: CFR Cluj nu a demonstrat nimic în Europa, sunt zero (Sursa: Mediafax Foto)

"CFR Cluj nu a demostrat nimic în Europa. Sunt zero. Să joace întâi doi ani în grupele Ligii Campionilor, trei ani în Cupa UEFA, să joace o semifinală de Cupa UEFA şi atunci să fie ironici, să vorbească urât de Steaua. Până atunci trebuie să respecte această echipă, fie că le convine sau nu. Deocamdată, CRF nu se poate compara cu Steaua", a spus Rădoi.

Jucătorul stelist crede că lumea nu va veni la stadion pentru CFR şi consideră că formaţia clujeană este pe primul loc în clasament datorită conjuncturii. "Nu cred că lumea va veni la stadion pentru CFR. Sunt pe primul loc în clasament datorită conjucturii şi a formei mai slabe a echipelor din Bucureşti", a afirmat Rădoi.

Partida Steaua Bucureşti - CFR Cluj, din etapa a XXI-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.30, cu casa închisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici