Rădoi este incert pentru meciul cu Dinamo

Antrenorul echipei Steaua, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu va putea conta în partida cu Dinamo pe mijlocaşul Ovidiu Petre, în timp ce căpitanul Mirel Rădoi este incert, o decizie în privinţa lui urmând să se ia în cursul serii.

14 afișări
Imaginea articolului Rădoi este incert pentru meciul cu Dinamo

Rădoi este incert pentru meciul cu Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

"Pe Ovidiu Petre nu pot să contez la acest joc, dar Rădoi a făcut antrenamente separat săptămâna asta. Azi va încerca cu echipa şi vom vedea, după discuţiile şi cu el şi cu doctorul, în ce stadiu se află", a spus Munteanu.

Dorinel Munteanu consideră că partida cu Dinamo este mai importantă pentru Steaua decât pentru el.

"În primul rând este foarte important pentru Steaua, este un derbi pe care ni-l dorim să-l câştigăm. S-a vorbit foarte mult pe această temă. Şi pentru mine e important, dar mai important este pentru echipă şi pentru băieţii care vin după o perioadă mai puţin bună. Încercăm şi vrem să facem o bucurie tuturor şi să câştigăm jocul. Sunt convins că după joc, echipa mea se va bucura", a completat Munteanu.

Tehnicianul stelist a menţionat că jucătorii săi au probleme de încredere.

"Am spus de la început că am încredere foarte mare în potenţialul lor şi aşa cum a fost această serie de meciuri necâştigate, la fel poate să vină o serie foarte bună de jocuri câştigate. Ne dorim să o începem de mâine. După rezultate mai puţin bune, încrederea lipseşte. Sunt jucători cu foarte mare experienţă în lot, jucători tineri, dornici de afirmare şi se poate trece foarte uşor peste aceste rezultate mai puţin bune ale echipei. Jocul de mâine trebuie abordat cu încredere. Nu cred că acest meci poate fi decis de un sistem de joc, ci de încrederea jucătorilor", a completat Munteanu.

Partida Dinamo-Steaua, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici