Rădoi: Mi-am dorit enorm să ajung la Inter

Căpitanul echipei Steaua, Mirel Rădoi, a declarat, la emisiunea "Magazin UEFA Champions League" difuzată de Pro TV, că şi-a dorit să ajungă la Internazionale Milano, dar se bucură că a rămas la Steaua şi joacă în grupele Ligii Campionilor.

26 afișări
Imaginea articolului Rădoi: Mi-am dorit enorm să ajung la Inter

Rădoi: Mi-am dorit enorm să ajung la Inter (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi-am dorit foarte mult să ajung acolo, aş fi vrut să îmi încerc norocul în altă parte, dar nu a depins de mine. Mă bucur că am rămas aici şi am intrat în LC", a spus Rădoi.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, declara, duminică, la Sport.ro, că transferul lui Mirel Rădoi la Internazionale Milano este ca şi făcut, după ce tehnicianul portughez s-a întâlnit cu jucătorul stelist.

"Mourinho a vrut să îl cunoască pe Rădoi, să vadă ce caracter are. De asta a venit: a vrut să îl cunoască şi pentru că este bun prieten cu Giovanni. Transferul e ca şi făcut. Cred că va pleca în iarnă la Inter. Depinde cum joacă Mirel, ca să ştiu ce pretenţii am: mai mari sau mai mici. Poate cer 12 milioane, poate cer 15", a spus Becali la Sport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici