Rădoi: Se poate spune că ne-am bătut singuri

Internaţionalul român Mirel Rădoi a declarat, sâmbătă seară, după înfrângerea, cu scorul de 3-2, din meciul cu Serbia, că se poate considera că România s-a bătut singură la această întâlnire din preliminariile Cupei Mondiale, transmite trimisul MEDIAFAX.

5 afișări

"Se poate spune că ne-am bătut singuri, parcă am fost la copii şi juniori. Nu ştiu dacă am pierdut din cauza emoţiilor sau a dorinţei de câştiga. Am greşit fatal. Din păcate, am lucrat fazele fixe din care am luat gol. Dacă nu o făceam puteam găsi o scuză. Important era să câştigăm astăzi, dar şi cu un punct puteam să ne agăţăm de calificare. Sperăm până la final şi vom merge până la capăt cu actualul antrenor", a spus Rădoi.

Mirel Rădoi a precizat că reprezentativa României va trebui să învingă, miercuri, echipa Austriei. "Va trebui să câştigăm în Austria, pentru că altfel ne vom face de râs din nou. Azi au greşit de la Lobonţ până la Marica", a menţionat el.

Naţionala României a pierdut, sâmbătă seară, cu scorul de 2-3, meciul susţinut, pe teren propriu, în compania selecţionatei similare a Serbiei, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici