Rădoi: Vreau să vorbesc doar pe teren

Fostul căpitan al Stelei, Mirel Rădoi, a declarat că speră să se adapteze foarte rapid la formaţia Al Hilal şi a menţionat că îţi doreşte să vorbească doar în teren, informează site-ul oficial al grupării saudite.

15 afișări
Imaginea articolului Rădoi: Vreau să vorbesc doar pe teren

Rădoi: Vreau să vorbesc doar pe teren

"Sunt bucuros să ajung la un club important precum Al Hilal. Ştiu că perioada de adaptare va fi dificilă, dar sunt jucător profesionist şi nu vreau să fiu comparat cu alţi jucători care nu s-au adaptat ori nu a confirmat. Voi face totul pentru a-mi ajuta echipa. Le mulţumesc totodată celor care au avut încredere în mine. Este bine că toată lumea îşi propune ca echipa să fie numarul unu peste tot. Nu vreau sa vorbesc despre mine prea mult, vreau să vorbesc pe teren", a spus Rădoi.

Rădoi a ajuns duminică la Riyadh, pe Aroportul King Khaled, a trecut cu bine de vizita medicală şi a fost prezentat oficial, efectuând totodată şi primul antrenament alături de noii săi colegi. "Marele star Radoi, unul dintre cei mai buni jucători români, a fost întâmpinat de întreaga conducere a clubului Al Hilal, în frunte cu prinţul Abdullrahman Bin Musaad. Rădoi a semnat un conract pe patru ani, care poate fi apoi reînnoit", a notat site-ul formaţiei saudite.

Antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat că Rădoi i-a demonstrat că joacă cu sufletul. "Nu vreau să vorbesc foarte multe despre Mirel, doar că mi-a demonstrat în nenumărate rânduri că joacă cu sufletul pentru echipă. Sunt fericit să lucrez din nou cu un asemenea fotbalist. Nu mă aşteptam la început să ajungă aici dar am reuşit să-l aducem. Mi-au displăcut unele declaraţii care au apărut în România după ce Mirel a semnat cu noi, dar eu unul am un vis, acela de a face aici o echipă de top", a spus Olăroiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici