Radu Petrescu va arbitra meciul FC Steaua - CFR Cluj, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1

Arbitrul Radu Petrescu va conduce la centru meciul FC Steaua - CFR Cluj, programat duminică, de la 20:30, pe Arena Naţională, în prima etapă a play-off-ului Ligii 1, informează site-ul frf-cca.ro.

253 afișări
Imaginea articolului Radu Petrescu va arbitra meciul FC Steaua - CFR Cluj, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1

Radu Petrescu va arbitra meciul FC Steaua - CFR Cluj, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1

Radu Petrescu va fi ajutat la cele două margini de Adrian Radu Ghinguleac şi Mircea Mihail Grigoriu, precum şi de rezerva Marius Avram, cu toţii din Bucureşti.

Observatori vor fi Liviu Ciubotariu (CCA/Galaţi) şi Paul Mincu (LPF/Bucureşti).

Partida FC Voluntari - Pandurii Târgu Jiu , programată tot duminică, dar de la 13:30, pe stadionul "Anghel Iordănescu", în prima etapă a play-out-ului, va fi arbitrată de Horaţiu Feşnic, ajutat de Istvan Miclos Nagy şi Gero Szabo, toţi din Cluj-Napoca. Horia Mladinovici, din Bucureşti, va fi arbitru de rezervă.

Augustus Constantin (CCA/Râmnicu Vâlcea) şi Ioan Şulea (LPF/Braşov) vor fi observatori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici