Radu: Sunt obişnuit cu presiunea, aici trebuie să câştigi mereu

Fundaşul Ştefan Radu a declarat, după victoria formaţiei Lazio în meciul cu echipa Cagliari, scor 2-0, că este obişnuit cu presiunea, deoarece la gruparea lazială trebuie să câştigi mereu.

86 afișări
Imaginea articolului Radu: Sunt obişnuit cu presiunea, aici trebuie să câştigi mereu

Ştefan Radu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Sunt obişnut cu presiunea, aici mereu trebuie să învingi. Obiectivul nostru? Noi vrem un loc de Liga Campionilor, în fiecare an am fost aproape şi am pierdut totul pe ultimii 100 de metri. De fiecare dată am început bine şi am terminat prost, să sperăm că anul acesta va fi invers", a declarat Radu, informează presa italiană.

Ştefan Radu a mai spus că atacantul Miroslav Klose este fundamental pentru Lazio şi a precizat că toţi jucătorii sunt alături de antrenorul Vladimir Petkovici, contestat de fani.

Echipa Lazio Roma a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Cagliari, în ultimul meci al etapei a IX-a a campionatului italian. Fundaşul Ştefan Radu a fost căpitan şi a jucat tot meciul pentru Lazio Roma. Golurile învingătorilor au fost marcate de Klose '52 şi Candreva '55 din penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici