GALERIE FOTO  Radu Turcanu a părăsit Australian Open, învins de numărul 1070 mondial

Venit din calificări, juniorul Radu Turcanu, 17 ani, a cedat în faţa francezului Charlie Camus, scor 3-6, 4-6, la debutul pe tabloul principal.

342 afișări
Imaginea articolului Radu Turcanu a părăsit Australian Open, învins de numărul 1070 mondial

Radu Turcanu a părăsit Australian Open, învins de numărul 1070 mondial

În primul tur de pe tabloul principal de simplu al juniorilor de la Australian Open, jucătorul român Radu Turcanu a fost învins de un francez care are deja clasament în circuitul profesionist, Charlie Camus, şi este pe locul 1070 ATP. Meciul s-a disputat sâmbătă noapte.

Elevul Academiei Hănescu este însoţit la Antipozi chiar de proprietarul şcolii de tenis la care se pregăteşte de la vârsta de 11 ani şi de unde beneficiază de o bursă de antrenament.

„Diferenţa s-a făcut la încredere. Francezul mi s-a părut mai încrezător. La capitolul tenis, n-am văzut o diferenţă foarte mare. Ne arată că Radu este acolo, între cei mai buni juniori din lume şi, ca joc, face faţă. Puţină încredere, puţină maturitate şi lucrurile o să fie bune în viitor.

Nu ştiam foarte multe despre adversar. Am văzut câte ceva pe Youtube despre el, am căutat să facem puţină tactică. A fost un meci bun, putea să fie şi mai rău. Radu a jucat destul de bine.

Pentru el este o experienţă bună, cu două tururi de calificări. Sper să-i dea încredere pe viitor”, a spus Victor Hănescu, care l-a adus la Melbourne şi pe Ştefan Haită, un alt junior al academiei. Haită, 16 ani, a cedat în cel de-al doilea tur al calificărilor.

La final, Turcanu s-a fotografiat cu rudele pe care le are în Australia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici