Radu Voina: Jucătoarele sunt pregătite pentru semifinalele Ligii Campionilor

Antrenorul echipei de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea, Radu Voina, a declarat, miercuri, că jucătoarele sale sunt pregătite pentru meciurile din semifinalele Ligii Campionilor cu formaţia daneză Viborg, după o minivacanţă petrecută la Moeciu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
6 afișări

"Avem toate informaţiile necesare despre Viborg. Nu ne putem plânge de nimic. Trebuie să le găsim punctele slabe şi să le exploatăm la maximum. De acum încolo intrăm în linie dreaptă a pregătirilor pentru meciul cu Viborg. Fetele şi-au încărcat bateriile în acest cantonament, aveau mare nevoie de aceste zile de relaxare. Eu cred că s-au simţit bine, aşa am observat. Nimeni nu le-a stresat, au făcut ce au dorit. Ştiu că le este şi lor greu, au avut un sezon încărcat cu meciuri la echipa de club şi la naţională, cu zile libere foarte puţine", a spus antrenorul.

Handbalistele de la Oltchim Râmnicu Vâlcea au revenit, miercuri seară, din cantonamentul centralizat de trei zile în staţiunea Moeciu. Jucătoarele au avut doar program de recuperare, tehnicianul Radu Voina luând decizia ca în cele trei zile să nu se lucreze tehnico-tactic, singurul moment în care campioanele s-au întâlnit cu mingea fiind la bazinul de înot când au încins o partidă de polo.

"Condiţiile de cazare şi masă au fost la superlativ. Chiar nu am avut de ce să ne plângem. Noi ştiam ce găsim aici de asta am şi ales Moeciu pentru acest cantonament. Am avut parte şi de zăpadă, ceea ce ne doream foarte mult, cred că această perioadă le va ajuta mult pe fete. De mâine încolo fetele reiau munca pentru că Oltchim are de jucat o semifinală de Liga Campionilor", a declarat vicepreşedintele clubului, Petre Berbecaru.

Semifinala dintre Oltchim şi Viborg se va desfăşura în 12 aprilie, turul, la Râmnicu Vlâcea, şi la 18 aprilie, returul, în Danemarca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici