Radu Voina: N-ai cum să câştigi când faci atâtea prostii!

Antrenorul campioanei României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, Radu Voina, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, după remiza cu Metz din Liga Campionilor (26-26), că nu l-a mulţumit nicio jucătoare şi că nu se poate câştiga un meci când se fac atât de multe greşeli.

209 afișări
Imaginea articolului Radu Voina: N-ai cum să câştigi când faci atâtea prostii!

Radu Voina (Imagine: Mediafax foto)

"Nu e mare lucru de spus după un astfel de meci. N-ai cum să câştigi când faci atâtea prostii. Şi Metz a făcut greşeli, dar ale noastre au fost mai multe, iar la acest nivel aceste greşeli costă enorm. Ce echipă am avut azi în teren? Ce s-a jucat? Nimeni nu m-a mulţumit, dar cea mai mare nemulţumire este cea legată de greşeli. Nu se pune problema că nu şi-au revenit după înfrângerea cu Buducnost şi nici nu au luat Metz de sus, dar au avut ele o nebunie azi în joc. Nu stăm la calcule acum, avem 5 puncte, meciul următor, cu Krim, devine crucial, pentru că şi ele mai au şansele lor. Trebuie să ne calificăm în semifinale", a spus Voina.

Este prima remiză pentru echipa lui Radu Voina, care mai are două victorii şi o înfrângere. În primele trei partide, Oltchim a învins slovenele de le Krim, în deplasare, 31-25, pe Metz, la Râmnicu Vâlcea, cu 30-21, dar a şi suferit cea mai drastică înfrângere, tot acasă, cu Buducnost, scor 24-34. Buducnost este şi liderul grupei a 2-a, cu patru victorii din tot atâtea meciuri disputate, dar şi calificată deja în semifinale, la fel ca Gyor ETO, în grupa 1. Oltchim se află pe locul 2, cu 5 puncte, urmată de Krim, cu 2 şi Metz, 1 punct. Oltchim are nevoie de minimum un punct în ultimele două partide, pentru a-şi asigura calificarea în semifinale.

În ultimele două etape sunt programate confruntările: Buducnost - Metz Handball şi Oltchim - Krim (în 4 martie) şi Krim - Metz (10 martie), respectiv Buducnost - Oltchim (11 martie).

În grupa 1 principală se confruntă echipele Larvik HK (Norvegia), Gyor ETO (Ungaria), Itxako Navarra (Spania) şi FC Midtjylland (Danemarca).

Primele două clasate din fiecare din cele două grupe vor juca semifinalele competiţiei. În grupele preliminare, Oltchim a încheiat cu un bilanţ de cinci victorii şi o înfrângere, acumulând 10 puncte, cu care a fost liderul grupei D.

Obiectivul sezonului pentru formaţia antrenată de Radu Voina este jucarea finalei. Trofeul este deţinut de Larvik HK (Norvegia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici