Răducan: Dacă Oţelul nu câştigă următoarele patru meciuri, ne vom despărţi de antrenorul Ionuţ Badea

Directorul general al FC Oţelul Galaţi Narcis Răducan, a declarat, joi, că antrenorul Ionuţ Badea va rămâne la conducerea a echipei, însă dacă nu va câştiga următoarele patru partide, contractul său va fi reziliat.

90 afișări
Imaginea articolului Răducan: Dacă Oţelul nu câştigă următoarele patru meciuri, ne vom despărţi de antrenorul Ionuţ Badea

Ionuţ Badea (Imagine: Cosmin Dan / Mediafax Foto)

"Am decis ca Ionuţ Badea să rămână în continuare pe banca tehnică, are sprijnul nostru necondiţionat pentru a redresa echipa. În condiţiile în care nu va câştiga următoarele patru jocuri, am decis însă să ne despăţim. Vom avea patru finale. Nu cred că este exagerat să câştigăm următoarele patru meciuri, pentru că jucăm cu cele patru echipe nou-promovare, trei în campionat şi unul în Cupă", a spus Răducan.

Oţelul va juca în campionat cu Săgeata Năvodari, ACS Poli Timişoara şi FC Botoşani, iar în Cupa României cu Corona Braşov. "Avem pregătit şi planul B, acela de a aduce un alt antrenor. Pentru Oţelul, întoarcerea lui Dorinel Munteanu ar fi un vis", a mai spus Răducan.

După 11 etape, Oţelul are 11 puncte şi ocupă locul 13 în clasamentul Ligii I.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici