Rădulescu: Un antrenor va semna doar o dată pe an în aceeaşi ligă

Directorul Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, a declarat că FRF a aprobat propunerea ca un tehnician să poată semna un singur contract pe sezon în aceeaşi categorie, măsura fiind luată pentru a opri desele schimbări de antrenori.

1 afișare
Imaginea articolului Rădulescu: Un antrenor va semna doar o dată pe an în aceeaşi ligă

Rădulescu: Un antrenor va semna doar o dată pe an în aceeaşi ligă

"A fost aprobată propunerea ca, într-un an, un antrenor să poată semna doar un singur contract la aceeaşi categorie. Al doilea îl poate semna doar la o ligă inferioară. Măsura va intra în aplicare, probabil, începând cu sezonul 2008/2009. Atunci probabil că se va analiza mai bine înainte de a semna un contract.", a spus Rădulescu.

"Apoi, nu e normal ca un antrenor care trece la o echipă rivală să beneficieze în meciul cu fosta echipă de avantajul informaţiilor. Spre exemplu, Rapid a câştigat cu Dinamo, iar informaţiile avute de Rednic au fost determinante. E o inechitate, o lipsă de fair play, nu vom mai admite asemenea situaţii. În sezonul trecut, au fost Sorin Cârţu, Dorinel Munteanu şi Florin Marin care au plecat de la o echipă la alta, jucând împotriva fostei formaţi", a adăugat Rădulescu.

El a menţionat că nu este de acord nici cu practica de a numi antrenori interimari, care pe vitor vor trebui să aibă şi ei licenţă Pro. "Se aduc şi anonimi, ca la Târgu Jiu cu Zahiu. Bine, trebuie înţeles şi patronul, mai e o etapă, vrea să se gândească bine înainte de a pune un antrenor", a comentat oficialul FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici