Rafael Nadal domină topul celor mai vizionate rezumate de meciuri pe canalul Youtube Roland Garros

Considerat deja regele zgurii, nu este o surpriză faptul că meciurile în care a fost implicat Rafael Nadal la Roland Garros au adunat cele mai multe vizionări, în competiţia în care spaniolul şi-a croit drum spre un nou record de câştigare a celui de al 22-lea titlu de Grand Slam.

54 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal domină topul celor mai vizionate rezumate de meciuri pe canalul Youtube Roland Garros

Rafael Nadal domină topul celor mai vizionate rezumate de meciuri pe canalul youtube Roland Garros

Fostul număr 1 mondial a fost implicat în unele dintre cele mai interesante şi mai aşteptate meciuri ale turneului, iar meciul său din sferturi de finală împotriva adversarului de o viaţă Novak Djokovic a atras cea mai mare atenţie.

Canalul oficial de YouTube de la Roland Garros a atras peste 4,01 milioane de vizualizări pentru acest meci, milioane de oameni urmărind momentele importante în care Nadal şi-a doborât rivalul.

Nadal s-a clasat, de asemenea, pe locurile al doilea şi al treilea, în topul vizionărilor, meciul său din semifinale împotriva lui Alexander Zverev atrăgând 3,61 milioane de vizualizări, în timp ce finala împotriva lui Casper Ruud a avut peste 2 milioane de vizualizări.

În plus, întâlnirea din turul al patrulea a spaniolului cu Felix Auger-Aliassime a atras 1,09 milioane de vizualizări, ocupând locul şase pe listă.

Meciul lui Zverev din sferturi de finală cu spaniolul Carlos Alcaraz s-a clasat pe locul al patrulea, cu 1,25 milioane de vizualizări, în timp ce meciul din turul al doilea al lui Alcaraz cu compatriotul său Albert Ramos Vinolas a completat topul 5 cu 1,19 milioane de vizualizări.

Şi meciurile feminine s-au bucurat de popularitate, finala dintre Iga Swiatek şi Coco Gauff atrăgând 1,08 milioane de vizualizări, clasându-se pe locul şapte în clasamentul general.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici