Rafael Nadal nu va participa la turneul de la Dubai

Rafael Nadal a anunţat că îşi amână revenirea în turneele de tenis ale circuitului profesionist, declarând că nu este 100% apt din punct de vedere fizic.

102 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal nu va participa la turneul de la Dubai

Nadal continuă să aibă probleme la spate, motiv pentru care a anunţat pe Twitter că a refuzat invitaţia organizatorilor turneului ATP 500 de la Dubai (14-20 martie), pentru care a primit un wildcard. Spaniolul a mai ratat anul acesta participarea la turneele de la Rotterdam şi Acapulco, ultima sa apariţie oficială fiind consemnată în sferturile de finală de la Australian Open, unde a fost învins de Stefanos Tsitsipas.

Rafael Nadal va fi depăşit săptămâna viitoare în clasamentul ATP, pe locul doi, pe care îl ocupă momentan, urmând să treacă Daniil Medvedev.

Următorul turneu la care spaniolul s-ar putea prezenta este Masters-ul de la Miami, din 24 martie-4 aprilie.

„Vreau să mulţumesc organizatorilor pentru invitaţia pe care mi-au trimis-o. M-am gândit serios la revenirea în arenă, însă nu cred că sunt deocamdată pregătit să joc. Mulţumesc deci încă o dată pentru invitaţie şi vă urez succes în organizarea turneului”, a scris spaniolul pe contul său de Twitter.

„Mulţumiri speciale directorului de turneu, Salah Talak. Sunt conştient de eforturile pe care le face pentru a asigura condiţii propice de joc la Dubai, în aceste condiţii fără precedent în care coronavirusul ne provoacă tuturor momente dificile”, a completat Rafael Nadal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici