Rafael Nadal se va căsători în toamna acestui an, după o relaţie de 14 ani. Viitoarea soţie, angajată la fundaţia sportivului

Jucătorul de tenis spaniol Rafael Nadal se va căsători în toamna acestui an cu iubita sa, Mery Perelló, cu care are o relaţie de 14 ani, potrivit hellomagazine.com.

1652 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal se va căsători în toamna acestui an, după o relaţie de 14 ani. Viitoarea soţie, angajată la fundaţia sportivului

Rafael Nadal se va căsători în toamna acestui an, după o relaţie de 14 ani. Viitoarea soţie, angajată la fundaţia sportivului

Publicaţia spaniolă Hola! a anunţat că Nadal s-a logodit în secret cu Mery Perelló, cunoscută şi ca Xisca, în luna mai a anului trecut, pe când se aflau într-o vacanţă romantică la Roma. Nadal este foarte discret în ceea ce priveşte viaţa sa personală, motiv pentru care au decis să nu facă public acest lucru.

Nunta va avea loc în Mallorca, potrivit aceleiaşi publicaţii.

În vârstă de 30 de ani, Xisca este absolventa unei facultăţi de economie şi este director pentru integrare socială la Rafael Nadal Foundation.

Rafael Nadal a declarat anterior pentru publicaţia Hello! - ediţia în limba engleză a Hola! - că i-ar plăcea să aibă copii cu Mery: "Evident că intenţionez să îmi întemeiez o familie. Copiii îmi plac şi mi-ar plăcea ca ai mei să facă ce îşi doresc în viaţă".

Ultimul an a fost unul agitat pentru Nadal, în vârstă de 32 de ani, numărul 2 în clasamentul mondial ATP, care, recent, a ocupat locul al doilea la turneul Australian Open 2019, pierzând în faţa lui Novak Djokovic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici