Rafael Nadal va concura la Australian Open

Rafael Nadal va participa la Australian Open în luna ianuarie 2024, a declarat directorul turneului, Craig Tiley, miercuri, potrivit Reuters. Nadal revine după o accidentare şi o operaţie la şold.

143 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal va concura la Australian Open

Rafael Nadal va concura la Australian Open

Spaniolul de 37 de ani a fost supus anul acesta unei intervenţii chirurgicale după ce a suferit o accidentare la muşchiul flexor al şoldului, în timpul unei înfrângeri în turul al doilea la Australian Open.

După recuperări şi un an de aşteptare, se întoarce la competiţia care deschide sezonul în tenisul mondial.

„Putem dezvălui în exclusivitate aici că Rafa se va întoarce” a declarat Tiley în emisiunea "The Today Show".

"El a fost departe de competiţii pentru cea mai mare parte a anului. Am vorbit cu el zilele trecute şi a confirmat că se va întoarce, ceea ce ne bucură foarte mult, se întoarce campionul din 2022. Este minunat”, a mai spus Tiley.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici