Raiffeisen Bank face echipă cu David Popovici şi îşi ia angajamentul de a-l susţine în următorii 4 ani în parcursul său sportiv

897 afișări
Imaginea articolului Raiffeisen Bank face echipă cu David Popovici şi îşi ia angajamentul de a-l susţine în următorii 4 ani în parcursul său sportiv

Bucureşti, 19 aprilie 2023 – Raiffeisen Bank anunţă semnarea unui parteneriat pe 4 ani de susţinere a sportivului român David Popovici. Parteneriatul se bazează pe valorile comune împărtăşite, alături de munca susţinută pentru a atinge cele mai bune rezultate, ambiţia de a trece peste provocări şi promovarea performanţei româneşti.

David este cel mai rapid înotător global în prezent, fiind deţinătorul recordului mondial de seniori la proba de 100 m liber. Din postura de dublu campion mondial şi dublu campion european, tocmai a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, 2024.

“De peste 25 ani, Raiffeisen Bank este un actor important în economia naţională, o bancă solidă, cu rezultate care ne onorează. Am reuşit să obţinem aceste rezultate datorită abordării noastre de a face investiţii pe termen lung, sustenabile. Pentru echipa Raiffeisen Bank, performanţa este o cursă susţinută, sistematică, pas cu pas. Suntem onoraţi să putem face parte din galeria de suporteri a lui David Popovici, să îl susţinem în parcursul său sportiv şi vă invităm alături de noi!”, a menţionat Zdenek Romanek, Preşedinte şi CEO Raiffeisen Bank România.


"Sunt bucuros de acest parteneriat pentru că este unul pentru performanţă. Motivaţia mea ţine de succes, stabilitate, siguranţă, valori împărtăşite cu echipa Raiffeisen. Este un parteneriat pe termen lung: îmi doresc să fac performanţă în sport pe termen lung, şi să întorc o parte din acest succes nu doar sub formă de inspiraţie pentru alţi tineri - eu la rândul meu fiind inspirat de alţi performeri români - ci şi ca şi contribuţie în societate, în comunităţi." -David Popovici, înotător român de performanţă.


“Promovarea sportului ca stil de viaţă sănătos este una din direcţiile strategice de implicare în comunitate ale companiei Raiffeisen Bank. Avem deja tradiţie în ceea ce priveşte susţinerea valorilor româneşti. Încă din 2008, am fost activi în promovarea sportului de masă, ca mod de viaţă sănătoasă cât şi a sportului de performanţă. Suntem, alături de întreaga Românie, suporterii lui David Popovici. Astăzi intrăm într-un parteneriat al valorilor şi sunt convins că vom avea multe momente de bucurie pe care să le împărtăşim în viitor!”, a completat Cristian Sporiş, Vice-Preşedinte, Corporate Banking Division şi Membru Consiliu Director Raiffeisen Bank România.

David Popovici este un înotător român, campion mondial şi european. În 2022 a devenit cel mai tânăr campion mondial în proba de 200 m liber masculin şi unul dintre cei mai tineri campioni mondiali la masculin din istoria înotului. David deţine recordul mondial la seniori şi la juniori la proba de 100 m liber, precum şi recordul mondial la juniori, la 200 m liber.

Despre Raiffeisen Bank România

Raiffeisen Bank, bancă universală de top, activează pe piaţa bancară din România de peste 25 de ani, deservind peste 2,3 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice. Banca are 4.930 de angajaţi în 291 de unităţi, 1130 ATM&MFM şi 27.000 POS-uri. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici