Raluca Olaru a trecut în turul al doilea la Australian Open. Irina Begu a părăsit competiţia

  • Raluca Olaru şi partenera ei Anna-Lena Friedsam s-au calificat, miercuri dimineaţă, în turul secund al probei de dublu feminin de la Australian Open.
  • În schimb, Irina Begu, alături de Nina Stojanovic, au fost eliminate din competiţie.
4098 afișări
Imaginea articolului Raluca Olaru a trecut în turul al doilea la Australian Open. Irina Begu a părăsit competiţia

Olaru şi Friedsam au învins cu scorul de 6-4, 6-4, perechea franceză alcătuită din Alize Cornet şi Diane Parry, beneficiare ale unui wildcard din partea organizatorilor.

În turul următor, Olaru şi partenera ei se vor confrunta cu perechea chineză formată din Yifan Xu şi Zhaoxuan Yang, capi de serie numărul 14.

Pentru calificarea în turul secund în proba de dublu, cele două au fost recompensate cu un premiu de 29.200 dolari americani şi cu câte 130 de puncte WTA.

Pe de altă parte, Irina Begu şi Nina Stojanovici (Serbia), capi de serie numărul 15, au fost învinse cu scorul de 2-6, 6-3, 7-5, de perechea suedezo-rusă formată din Rebecca Peterson şi Anastasia Potapova.

Prezenţa în primul tur al probei de dublu se recompensează la Australian Open cu 18.250 dolari americani şi câte 10 puncte WTA.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici