Raluca Olaru şi Olga Savchuk s-au calificat în turul secund al probei de dublu de la Roland Garros

Perechea româno-ucraineană Raluca Olaru/Olga Savchuk a câştigat, miercuri, scor 7-5, 7-5, meciul jucat cu "dublul" Mandy Minella/Anastasija Sevastova în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 16.700.000 de euro.

109 afișări
Imaginea articolului Raluca Olaru şi Olga Savchuk s-au calificat în turul secund al probei de dublu de la Roland Garros

Raluca Olaru şi Olga Savchuk s-au calificat în turul secund al probei de dublu de la Roland Garros

Partida dintre cele două sportive a durat o oră şi 37 de minute. În primul set, cele două perechi au mers cap la cap cu serviciul până în game-ul nouă, când Olaru şi Savchuk au făcut un break, pe care adversarele l-au recuperat imediat şi au egalat. Imediat, însă, perechea româno-ucraineană a câştigat din nou contra serviciul şi, cu ajutorul unui serviciu bun, au câştigat primul set, scor 7-5, în 45 de minute.

În actul secund, Olaru şi Savchuk s-au văzut conduse în start cu 2-0, însă au revenit şi au egalat, preluâng chiar conducerea, scor 5-4. După o serie de trei break-uri, Olaru şi Savchuk au servit pentru câştigarea setului şi a meciului, lucrur care s-a şi întâmplat, scor 7-5, în 52 de minute.

În turul următor, Raluca Olaru şi Olga Savchuk le vor întâlni pe Timea Babos şi Andreja Hlavackova, favoritele numărul cinci. Pentru accederea în turul secund, perechea româno-ucraineană va încasa un cec în valoare de 22.500 de euro şi 130 de puncte în clasamentul mondial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici