Federaţia Română de Fotbal a câştigat procesul cu Mircea Sandu în privinţa rentei viagere. Ce sumă trebuie să restituie fostul preşedinte

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, miercuri, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial, că a câştigat procesul cu fostul preşedinte, Mircea Sandu, privind renta viageră a acestuia, instanţa obligându-l să restituie suma de 114.736,46 de lei.

2984 afișări
Imaginea articolului Federaţia Română de Fotbal a câştigat procesul cu Mircea Sandu în privinţa rentei viagere. Ce sumă trebuie să restituie fostul preşedinte

Federaţia Română de Fotbal a câştigat procesul cu Mircea Sandu în privinţa rentei viagere

Conform spuselor oficialilor FRF, în comunicat, instanţa a constatat nulitatea contractului de rentă viageră şi l-a obligat pe Mircea Sandu la restituirea sumei. Mai mult, acesta va trebui să achite către forul fotbalistic naţional suma de 21.357,09 lei, cheltuieli de judecată. Sentinţa este una definitvă.

Contractul de rentă viageră fusese încheiat între Mircea Sandu şi FRF pe 5 martie 2014, ultima zi a fostului preşedinte la conducerea Federaţiei. Redăm mai jos, integral, comunicatul emis de către Federaţia Română de Fotbal.

"Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a pierdut procesul privind renta viageră pe care şi-o stabilise înainte de plecarea din Federaţie. Instanţa a constatat nulitatea contractului de rentă viageră şi l-a obligat pe pârâtul Mircea Sandu la restituirea către FRF a sumei de 114.736,46 lei precum şi la achitarea către forul fotbalistic naţional a sumei de 21.357,09 lei cu titlu de cheltuieli de judecată.

Contractul de rentă viageră fusese încheiat între Mircea Sandu şi FRF în 5 martie 2014, ultima zi a fostului preşedinte la conducerea Federaţiei.

Sentinţa dată astăzi, 31 mai 2017, este definitivă", se arată în comunicatul de pe site-ul frf.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici