Rangers a câştigat meciul din 16-imile Europa League cu Braga, iar Ianis Hagi a reuşit două goluri. Interviu în engleză pentru BBC: ”It's Ibrox, baby!” / Reacţii emoţionante ale fanilor

  • Glasgow Rangers - Sporting Braga 3-2
  • Ianis Hagi a marcat două goluri pentru echipa din Scoţia
  • Gică Hagi a fost prezent în tribune şi şi-a aplaudat fiul după fiecare gol
3107 afișări
Imaginea articolului Rangers a câştigat meciul din 16-imile Europa League cu Braga, iar Ianis Hagi a reuşit două goluri. Interviu în engleză pentru BBC: ”It's Ibrox, baby!” / Reacţii emoţionante ale fanilor

Rangers a câştigat meciul din 16-imile Europa League cu Braga, iar Ianis Hagi a reuşit două goluri. Interviu în engleză pentru BBC: ”It's Ibrox, baby!” / Reacţii emoţionante ale fanilor

Glasgow Rangers a câştigat meciul de pe teren propriu cu Sporting Braga, scor 3-2, partidă contând pentru manşa tur a 16-imilor Europa League.
 
Braga a condus cu 2-0 după golurile reuşite de Fransergio în minutul 11, respectiv Ruiz în minutul 59. Ianis Hagi a marcat pentru Rangers în minutul 67, Aribo a egalat în minutul 75, iar Ianis Hagi a reuşit ”dubla” din lovitură liberă în minutul 82 şi a adus victoria scoţienilor.
 
Imediat după meci, Ianis Hagi a oferit un interviu în engleză pentru BBC.
 
E uluitor, Ibrox baby, e, pur şi simplu, ceva diferit! Probabil, acesta a fost cel mai bun moment al carierei mele de până acum. Am avut momente bune şi în trecut, dar e incredibil să dai două goluri într-un meci de cupele europene. E un vis devenit realitate. Chiar dacă a fost 0-2, la un moment dat, nu poţi să te opreşti din a juca pe teren propriu, în faţa fanilor. Ai nevoie doar de un gol pentru a reveni în meci. A trebuit doar să rămânem optimişti, să muncim şi, da, se întâmplă lucruri incredibile pe Ibrox. A fost un meci dificil, mai ales că, în ultimele două luni, Braga a jucat foarte bine. Totuşi, a fost doar prima manşă. Trebuie să jucăm şi returul, săptămâna viitoare. Prima repriză, cred că a fost un meci 50-50. Ei au marcat, noi am ratat. În final însă, noi am câştigat. Nu s-a terminat nimic, deocamdată, trebuie să jucăm şi returul”, a declarat mijlocaşul român în vârstă de 21 de ani.
 
Ianis Hagi a fost urmărit din tribune şi de tatăl său. Gică Hagi şi-a stăpânit cu greu lacrimile după fiecare gol al fiului său.
 
Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers şi fosta legendă a lui Liverpool, a avut doar cuvinte de laudă pentru Ianis Hagi.
 
”O seară fantastică! Sunt foarte fericit pentru suporteri. N-am jucat aşa cum trebuia în prima parte, dar ei au jucători foarte buni. Am învins o echipă puternică. Sunt mulţumit de a doua repriză, am fost pozitivi, am crezut în noi, n-am renunţat, am arătat caracter. Am fost mai compacţi, mai organizaţi şi am fost premiaţi pentru asta la final. Tatăl lui Ianis a fost aici în seara asta, sunt sigur că a fost extrem de mândru de aşa o prestaţie! Ianis Hagi e un talent ieşit din comun, aceste momente sunt făcute pentru el. A fost mare presiune pe el, cu tatăl lui la meci, prima dată pe Ibrox. Are multă îndârjire în el. Nu e doar talent, el şi luptă, vrea să câştige. El a produs magia şi strălucirea care ne-au readus în meci. Primul gol e grozav, se zice că stângul e piciorul mai slab la el, dar nu mai sunt aşa sigur, a fost o finalizare nemaipomenită. Apoi, să aibă tupeul, încrederea să încerce al doilea gol de la aşa distanţă?! Am avut puţin noroc, dar uneori în fotbal norocul ţi-l faci şi singur. El merita asta. Am arătat că suntem o echipă şi că împreună putem reuşi. Despre asta e Ibrox”, a declarat Steven Gerrard la conferinţa de presă de la finalul partidei.
 
Şi fanii scoţieni au fost cuceriţi de evoluţia tânărului jucător român. 
 
”Ianis Hagi e mai bun decât a fost tatăl său, da, m-aţi auzit bine”, ”Ianis Hagi, EŞTI LUMEA MEA!”, ”Ianis Hagi... Amintiţi-vă acest nume!” sau ”Ianis Hagi valorează mult peste 5 milioane de euro. Am fi fraieri să nu plătim ca să-l cumpărăm” au fost doar câteva dintre mesajele postate de suporterii lui Rangers pe reţelele de socializare. Şi doamnele şi domnişoarele din Scoţia s-au uitat la meci: ”Ianis Hagi, prinţule absolut!” sau ”Ianis Hagi, te măriţi cu mine?” au fost reacţiile lor.
 
sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici