Ranieri: Inter care a câştigat tot în 2010 nu mai există

Antrenorul echipei Internazionale Milano, Claudio Ranieri, a evocat, vineri, situaţia dificilă cu care se confruntă gruparea milaneză, care ocupă locul 15 în Serie A, spunând că echipa care a câştigat Liga Campionilor, Cupa şi campionatul în 2010 "nu mai există".

64 afișări
Imaginea articolului Ranieri: Inter care a câştigat tot în 2010 nu mai există

Ranieri: Inter care a câştigat tot în 2010 nu mai există (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Toată lumea îşi aminteşte de echipa Inter care a câştigat totul: acea echipă nu mai există. Nu vă mai aşteptaţi la nu ştiu ce, Eto'o nu mai este aici, Milito marca înainte de fiecare dată când atingea balonul, acum nu mai face asta. Înainte, totul mergea bine, acum fotbaliştii evoluează contra vântului, iar greşelile sunt din ce în ce mai multe", a declarat Ranieri într-o conferinţă de presă înaintea meciului cu Fiorentina, de sâmbătă, din Serie A.

Tehnicianul a adăugat că ceea ce-i lipseşte echipei sale sunt golurile: "Avem minega, însă întârziem să o pasăm atacanţilor. Trebuie să fim mai atenţi, însă nu am ce să le reproşez jucătorilor: am văzut orgoliu, poftă de joc şi forţă".

Internazionale Milano, echipă la care este legitimat şi fundaşul Cristian Chivu, ocupă locul 15 în Serie A, cu 14 puncte după 12 etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici