Rapid a câştigat primul amical din Scoţia. A învins formaţia Greenock Morton FC cu scorul de 5-2

Echipa Rapid a câştigat, marţi, cu scorul de 5-2 (3-0) partida amicală cu formaţia Greenock Morton FC, prima din cadrul stagiului de pregătire pe care îl efectuează în aceste zile în Scoţia.

274 afișări
Imaginea articolului Rapid a câştigat primul amical din Scoţia. A învins formaţia Greenock Morton FC cu scorul de 5-2

Rapid a câştigat primul amical din Scoţia. A învins formaţia Greenock Morton FC cu scorul de 5-2 (Imagine: Ciprian Sterian / MediafaxFoto)

Goluri echipei antrenate de Ioan Ovidiu Sabău au fost marcate de Grigorie, Roman, Sburlea şi Herea (2), în timp ce pentru formaţia scoţiană au înscris Campbell şi Weatherson.

În meciul disputat pe Grangemouth Sports Stadium, tehnicianul rapidist a folosit următorul unsprezece: D. Coman - I. Voicu, Abrudan, Oros, Milisavljevici - Roman, N. Grigore, Teixeira, Grigorie - Pancu - Sburlea. După pauză au mai intrat în teren Albuţ, Rui Duarte, Burcă, Glauber, Wallace, Al. Coman, Pavlovici, Renan, Herea, Goga, Surdu.

În Scoţia, Rapid va mai disputa trei meciuri amicale, cu Livingstone FC (7 iulie), Motherwell FC (9 iulie) şi Hibernian FC (11 iulie), întoarcerea la Bucureşti fiind programată la 12 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici