Rapid a câştigat Supercupa României

Rapid a câştigat Supercupa României învingând, cu scorul 7-6, echipa Dinamo după executarea loviturilor de departajare.

1 afișare
Imaginea articolului Rapid a câştigat Supercupa României

Rapid a câştigat Supercupa României

La finalul celor 90 de minute de joc scorul a rămas 0-0, astfel că s-a intrat în prelungiri.

Rapid a deschis scorul în minutul 110, prin Lucian Burdujan, care a înscris cu capul, de la cinci metri, după o centrare de pe dreapta.

În minutul 116, Ionel Dănciulescu a restabilit egalitatea, înscriind tot cu capul, de la marginea careului mic, după o lovitură liberă de la 18 metri executată de Adrian Cristea.

La finalul celor două reprize de prelungiri, scorul a fost tot egal, 1-1, şi s-a trecut la executarea loviturilor de departajare.

De la 11 metri, pentru Rapid au înscris Vasile Maftei, Marius Constantin, Romeo Stancu, Emil Dică, Vladimir Bozovici şi Lucian Burdujan. Pentru Dinamo au marcat Adrian Cristea, Hristu Chiacu, Adrian Ropotan, Claudiu Niculescu şi Ionel Dănciulescu, în timp ce Cristi Pulhac a ratat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici