Rapid a învins Gloria Bistriţa în prima etapă a Ligii 1

Echipa Rapid a învins, sâmbătă, cu scorul de 3-0, formaţia Gloria Bistriţa, în prima etapă a ediţiei 2008/2009 a Ligii I, într-o partidă ce s-a disputat pe stadionul "Giuleşti- Valentin Stănescu".

11 afișări
Imaginea articolului Rapid a învins Gloria Bistriţa în prima etapă a Ligii 1

Jose Peseiro, antrenorul echipei Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Julio Cesar '20, Boya '37 şi Spadacio '43.

Rapid a deschis scorul după 20 de minute de joc, prin brazilianul Julio Cesar, care a şutat din interiorul careului, după ce un fundaş bistriţean a deviat o centrare a lui Cesinha şi şi-a trecut în cont primul gol în tricoul "alb-vişiniu". Atacantul camerunez Pierre Boya a dus scorul la 2-0, învingându-l pe portarul Tătăruşanu, din 10 metri, în minutul 37. O altă nouă achiziţie a formaţiei din Giuleşti, Spadacio, a punctat şi el în premieră, în minutul 43, finalizând cu latul centrarea de pe partea stângă a lui Cesinha.

În repriza a doua a partidei, Boya putea realiza dubla, dar şutul său din marginea careului a lovit bara porţii lui Tătăruşanu, în minutul 69.

Rapid: 99. E. Andrade - 24. Maftei, 3. R. Fernandes, 14. Perjă, 19. Bozovici, - 16. Herea, 15. Lazăr (C. Păun '83)-10. Julio Cesar (17. J. Paolo '79), 30. Spadacio, 7. Cesinha (18. N. Grigore '68) - 11. Boya. Antrenor: Jose Peseiro

Gloria Bistriţa: 12. Tătăruşanu - 15. Miclăuş (3. Ciucă '46), 18. C. Frăsinescu, 4. Mureşan (28. Roman '57), 27. Panc - 14. S. Achim, 21. Mărginean, 25. Sabou, 7. Coroian (24. Hora), 2. C. Petre - 8. Diogo. Antrenor: Ioan O. Sabău

Cartonaşe galbene: Lazăr '25, Maftei '41/ Miclăuş '25

Meciul a fost arbitrat de o brigadă de arbitri avându-l la centru pe Augustus Constantin, ajutat de Adrian Vidan şi Cătălin Savu. Arbitru de rezervă a fost Georgian Ionescu, în timp ce obervatorii întâlnirii au fost Iosif Robi Urs şi Cornel Sorescu.

La partida de pe stadionul Giuleşti au asistat aproximativ 6.000 de spectatori, printre care s-a numărat şi antrenorul formaţiei CFR Cluj, Ioan Andone. În minutul 39, suporterii rapidişti au aprins o fumigenă, în sectorul rezervat gazdelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici