Rapid -Astra, scor 3-2, în etapa a XII-a a Ligii I

Formaţia FC Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (3-2), echipa Astra Ploieşti, într-o partidă din etapa a XII-a a Ligii I, în care Ovidiu Burcă a deschis scorul în secunda 32.

350 afișări
Imaginea articolului Rapid -Astra, scor 3-2, în etapa a XII-a a Ligii I

Rapid -Astra, scor 3-2, în etapa a XII-a a Ligii I (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Golurile rapidiştilor au fost marcate de Burcă '1, Herea '11, din penalti, şi Surdu 45+1, în timp ce pentru ploieşteni a marcat Mihalache '34 şi '40.

Rapid a deschis scorul prin fundaşul Ovidiu Burcă în minutul 1 a meciului când fundaşul a marcat printr-o lovitură de cap după un corner executat de Deac.

Herea, din penalti, a majorat scorul la 2-0 pentru Rapid. Arbitrul Cristian Balaj a dictat penalti pentru un fault al lui Morais asupra lui Surdu într-un duel la marginea careului mare în care atacantul rapidist îşi prelungise mingea spre marginea terenului.

Astra a revenit după o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri executată de Ovidiu Mihalache.

Acelaşi Mihalache a egalat scorul în minutul 39 printr-un şut de la aproximativ 20 de metri deviat de Teixeira care l-a păcălit astfel pe portarul Straton.

Surdu a readus Rapidul în avantaj în primul minut de prelungire al primei reprize printr-o lovitură de cap după o centrare a lui Pancu.

Rapid Bucureşti: Straton - Rui Duarte, M. Antonio, Burcă, Bozovici - Teixeira, N. Grigore, Herea - Deac (Sburlea '86) , Pancu (Cassio '90), Surdu (Grigorie '72). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Astra Ploieşti: S. Lung Jr. - Mihalache, L. Goian, Găman, J. Morais - Takayuki, N'Doye - Strătilă (A. Stan '63), Băjenaru (De Amorim '77), B. Miguel (Miranda '23) - Fatai. Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Rui Duarte '81 / Miranda '75

Meciul a fost arbitrat de Cristian Balaj la centru, ajutat la cele două linii de Zoltan Szekely şi Miclos Nagy. Rezervă a fost Cătălin Popa.

Marius Şumudică, fost antrenor al echipei FC Rapid, a fost aplaudat şi i s-a scandat numele de către suporterii rapidişti atât la începutul meciului cât şi la sfârşit. Tehnicianul a strigat împreună cu suporterii injurii la adresa echipelor rivale din Bucureşti.

Totuşi, Şumudică a avut un conflict cu unul dintre suporterii echipei FC Rapid de la Tribuna 0 a Stadionului Giuleşti - Valentin Stănescu.

Meciul a fost urmărit de aproximativ 7.500 de spectatori, dintre care 50 de susţinători ai Astrei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici