Rapid Bucureşti dă aproape jumătate din echipa ideală a etapei a 15-a a Superligii

Victoria echipei Rapid Bucureşti în deplasare la FCSB a propulsat 4 jucători în echipa etapei a 15-a a Superligii, la care se adaugă şi desemnarea, de către Liga Profesionistă de Fotbal ca antrenor al celui mai bun unsprezece al rundei a lui Cristiano Bergodi, tehnicianul giuleştenilor.

202 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti dă aproape jumătate din echipa ideală a etapei a 15-a a Superligii

Rapid Bucureşti dă aproape jumătate din echipa ideală a etapei a 15-a a Superligii

Din echipa ideală lipsesc jucători de la lidera turului de campionat, FCSB, dar şi de la campioana şi vicecampioana sezonului trecut, Farul Constanţa şi CFR Cluj.

UTA Arad aduce şi ea doi jucători în echipa etapei, în timp ce derby-ul Craiovei dă câte un jucător de la fiecare echipă.

Echipa ideală a etapei a 15-a:

Portar

Laurenţiu Popescu (Universitatea Craiova) - A avut patru parade în momente decisive, contribuind din plin la punctul scos de echipa sa în derby-ul Craiovei.

Fundaşi

Christopher Braun (FC Rapid 1923) - Un nou meci bun făcut de fundaşul de bandă îi aduce acestuia a cincea prezenţă în "Echipa etapei".
Victor Dican (FC Botoşani) - A făcut un meci foarte bun. Pe lângă jocul defensiv reuşit a şi marcat golul egalizator.
Paul Iacob (FC Rapid 1923) - A marcat primul său gol în acest sezon, reuşita sa fiind cea care a adus victoria Rapidului în duelul cu rivala din Bucureşti.
Denis Dumitraşcu (UTA Arad) - A consumat multă energie pe toată durata meciului. S-a achitat bine de sarcinile trasate de antrenor.

Mijlocaşi

Daniel Neguţ (FC Hermannstadt) - A marcat primul gol din acest sezon, în care mai are în cont două pase decisive şi un penalty scos.
Marcelo De Freitas (UTA Arad) - Pe lângă prestaţia de la centrul terenului, a transformat cu sânge rece penalty-ul care a adus victoria grupării arădene.
Răzvan Oaidă (FC Rapid 1923) - A controlat centrul terenului. A făcut excelent legătura între compertimentul defensiv şi cel ofensiv.
Jayson Papeau (FC Rapid 1923) - A fost omul meciului în derby-ul bucureştean, în care a deschis scorul.

Atacanţi

Andrei Dumiter (FC Voluntari) - Introdus în minutul 60, a schimbat soarta partidei de pe "Cluj Arena" cu un gol marcat după doar câteva zeci de secunde.
Aurelian Chiţu (FC U Craiova 1948) - A înscris pentru a nouă oară în ediţia curentă, fiind lider în clasamentul golgheterilor la finalul turului. Toate reuşitele sale au fost din acţiune.

Antrenorul Etapei
Cristiano Bergodi (FC Rapid 1923) - A pregătit perfect duelul cu FCSB. La final, s-a bucurat de un succes mare, care o apropie pe Rapid de primele două poziţii din clasament.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici