Rapid Bucureşti şi Farul Constanţa rămân fără gol primit în Liga 1

  • Rapid Bucureşti, liderul surpriză al Ligii 1, şi Farul Constanţa s-au întâlnit vineri seara în cea de a doua partidă e etapei a 3-a a Ligii 1.
  • Cele două echipe veneau după 2 etape în care niciuna nu primise gol, situaţie rămasă neschimbată şi după meci, scorul final fiind 0-0.
492 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti şi Farul Constanţa rămân fără gol primit în Liga 1

Sursa foto: Mediafaxfoto

După 40 de minute, în care cele două echipe s-au tatonat cu faze de poartă insuficient de consistente pentru deschiderea scorului, Farul a fost prima care şi-a creat o situaţie cu adevărat periculoasă.

În minutul 41, Andronache l-a lansat în adâncime pe Betancor, şutul acestuia pe jos fiind respins de portarul rapidist Moldovan. După nici 4 minute, a venit rândul portarului Tordai să se evidenţieze la şutul lui Carnat.

După pauză, elevii lui Gică Hagi au punctat primii la capitolul ocazii mari, în minutul 65, când şutul din careu al lui Betancor a trecut foarte puţin pe lângă poartă.

Rapid a bifat şi ea o ocazie importantă, Pănoiu neizbutind să îl învingă pe Tordai, de la 7-8 metri.

Finalul meciului s-a jucat pe contre, la ambele porţi fiind consemnate faze ce puteau duce la deschiderea scorului, însă nimeni nu a finalizat şi s-a încheiat 0-0, după 5 minute suplimentare de joc, la capătul unui meci frumos, cu multe faze de joc încântătoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici