Rapid s-a calificat în optimile Cupei României

Echipa Rapid Bucurşti s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 după prelungiri, formaţia Petrolul Ploieşti, din Liga a II-a.

14 afișări
Imaginea articolului Rapid s-a calificat în optimile Cupei României

Rapid a învins Petrolul în prelungiri şi s-a calificat în optimile Cupei României (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Djalovici '6 şi Cesinha '78, '120, în timp ce pentru ploieşteni au înscris Muţiu '22 şi Tincu '83 din penalti.

Galeria rapidistă a protestat faţă de jocul echipei şi nu a scandat nimic timp de 36 minute, apoi au început să strige "demisia, demisia" şi l-au înjurat pe George Copos, unul dintre acţionarii grupării giuleştene.

De asemenea, fanii Rapidului au afişat un banner pe care era scris: "Vă obligăm să câştigaţi altfel aici nu mai jucaţi".

Acţionarii FC Rapid, George Copos şi Fathi Taher nu au fost prezenţi la meci.

Rapid Bucureşti se alătură în optimi formaţiilor CFR Cluj, Oţelul Galaţi, Universitatea Craiova, CS Otopeni, FC Botoşani, Dinamo Bucureşti, Sportul Studenţesc, FC Timişoara, Gloria Bistriţa, Pandurii Târgu Jiu, Unirea Urziceni, FC Braşov, Internaţional Curtea de Argeş şi Dunărea Galaţi.

Meciul FC Vaslui - Poli Iaşi, ultimul din 16-imile de finală ale Cupei României, se va disputa la 29 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici