RAPID - STEAUA: Trei maşini avariate în zona Sebastian, în urma unor incidente între fanii stelişti şi cei rapidişti

Trei maşini au fost avariate în Capitală, în zona Sebastian, duminică, în urma unor incidente în care au fost implicate două grupuri de suporteri, cu câteva ore înainte de meciul RAPID-STEAUA, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache.

693 afișări
Imaginea articolului RAPID - STEAUA: Trei maşini avariate în zona Sebastian, în urma unor incidente între fanii stelişti şi cei rapidişti

RAPID - STEAUA: Trei maşini avariate în zona Sebastian, în urma unor incidente între fanii stelişti şi cei rapidişti (Imagine: Bogdan Stamatin/Arhiva Mediafax Foto)

"În jurul orei 16.55, a fost chemat un echipaj de jandarmerie în zona Sebastian, pe strada Nedeleanu Ion din Sectorul 5, unde a avut loc o confruntare între două grupuri de persoane neidentificate, pentru că la sosirea jandarmilor nu mai era nimeni în zonă. Au fost implicate 20-30 de persoane, care au aruncat cu pietre şi sticle. În urma incidentului trei autoturisme parcate în zonă au fost avariate, cu geamurile sparte. Din declaraţiile martorilor se pare că a fost vorba despre două grupări de suporteri stelişti şi rapidişti. Grupuri de jandarmi şi poliţişti încearcă să identifice persoanele implicate şi adună probe", a spus Enache.

Partida RAPID - STEAUA, contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii I, se dispută în această seară, de la ora 20.30, pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici