Rapid va juca un meci fără spectatori iar Steaua a primit doar avertisment

Echipa Rapid a fost sancţionată, luni, de Comisia de Disciplină a FRF, cu disputarea încă unui meci pe teren propriu fără spectatori şi cu o amendă de 30.000 de lei, în timp ce FC Steaua a primit doar avertisment şi o penalitate de 80.000 de lei, în urma incidentelor de la meciul direct.

5 afișări
Imaginea articolului Rapid va juca un meci fără spectatori iar Steaua a primit doar avertisment

Rapid va juca un meci fără spectatori iar Steaua a primit doar avertisment

Rapid va juca cu porţile închise partida cu Farul Constanţa, din etapa a X-a a Ligii I, după ce a ispăşit o pedeapsă similară în etapa a VIII-a a Ligii I, la meciul cu Gloria Buzău, scor 0-0, disputat duminică.

Rapid şi Steaua au fost sancţionate în urma incidentelor provocate de suporteri la derbiul din etapa a VII-a a Ligii I, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Fundaşul rapidist Vladimir Bozovici a fost lovit cu un şurub aruncat din sectorul suporterilor stelişti. De asemenea, din peluza rezervată galeriei Stelei s-a aruncat în teren cu monede şi cu brichete.

La începutul meciului, suporterii rapidiştii au rupt plasa de protecţie cu care a fost acoperit sectorul de tribună ce le-a fost rezervat la Peluza a II-a. În timpul partidei, suporterii rapidişti au aruncat în suprafaţa de joc cu monede şi cuie, după care au aprins o fumigenă şi o torţă pe care le-au aruncat în sectorul ocupat de suporterii gazdelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici