Răspunsul dat de Simona Halep, la un interviu, care l-a uimit pe moderator. Laudele la adresa unei alte jucătoare l-au făcut pe acesta să întrebe: Te-a ajutat ea să semnezi noul contract?

Simona Halep a fost invitată la postul Tennis Channel după ce a învins-o pe Qiang Wang cu 7-5, 6-1, marţi seară, calificându-se în sferturile de finală de la Indian Wells. Ceea ce i-a impresionat cel mai mult pe telespectatori a fost modestia liderului mondial.

9497 afișări
Imaginea articolului Răspunsul dat de Simona Halep, la un interviu, care l-a uimit pe moderator. Laudele la adresa unei alte jucătoare l-au făcut pe acesta să întrebe: Te-a ajutat ea să semnezi noul contract?

Simona Halep a oferit mai multe răspunsuri savuroase la o emisiune la care a participat în California, făcându-i pe fani să o compare cu Roger Federer din punctul de vedere al discursului. Halep nu i-a lăsat fără cuvinte doar pe fani, ci şi pe moderatorul care a întrebat-o ce sentiment o încearcă atunci când i se spune că este cea mai bună tenismenă din lume. Simona nu se regăseşte însă în această titulatură, pe care i-o atribuie unei alte jucătoare.

"Eşti cea mai bună jucătoare din lume. Te simţi diferit?", a fost întrebarea pe care moderatorul i-a adresat-o Simonei, românca răspunzând cu multă modestie: "Ei bine, sunt numărul 1 în lume, dar nu sunt şi cea mai bună. Serena este, în opinia mea, cea mai bună jucătoare din lume. Dar savurez momentul, îmi place acest loc, muncesc în fiecare zi pentru a-mi păstra poziţia şi sper că într-o zi voi voi câştiga şi un Grand Slam", a fost declaraţia cu care Halep i-a cucerit pe americani.

Interesant este că opinia Simonei vine contextul în care Serena Williams joacă foarte slab şi nici nu mai figurează în ierarhia mondială după ce a fost în concediu de maternitate. Halep spune însă că americanca o inspiră în continuare, fapt pentru care a mers şi la meciul dintre Serena şi Venus, câştigat de cea din urmă cu 6-3, 6-4, în turul al treilea: "Am fost la meci pentru că ador felul în care joacă ele la această vârstă, sunt foarte motivate şi am multe lucruri de învăţat de la ele".

Văzând că nu mai conteneşte cu laudele la adresa Serenei, gazda emisunii a glumit cu Simona: "Te-a ajutat Serena să semnezi noul contract cu Nike? Nu ai avut niciun brand la începutul anului, iar acum reprezinţi acest gigant". Halep a râs, apoi a răspuns cât se poate de serios, mărturisind că Ion Ţiriac a fost persoana care a negociat cu sponsorul american: "Domnul Ţiriac a făcut-o şi e mare lucru pentru mine. Sunt foarte fericită, am visat dintotdeauna să joc în echipament Nike".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici