Răsturnare spectaculoasă de scor în Giuleşti: Rapid a revenit de la 1-3

În etapa a 22-a a Superligii la fotbal, Rapid a dispus cu 4-3 de oltenii de la FCU Craiova, după o revenire miraculoasă pe tabela de marcaj.

916 afișări
Imaginea articolului Răsturnare spectaculoasă de scor în Giuleşti: Rapid a revenit de la 1-3

Răsturnare spectaculoasă de scor în Giuleşti: Rapid a revenit de la 1-3

Derulare nebună de scor în Giuleşti, unde gazda Rapid s-a impus vineri seară cu 4-3, deşi erat condusă cu 3-1 în minutul 75.

Au marcat Krasniqi (43), Rrahmani (76 - penalty), Onea (82) şi Burmaz (90+4). Pentru olteni au punctat Albu (25), Baeten (51) şi Blidar (56).

Golul victoriei a picat în prelungiri. Arbitrul de centru a dicat 10 minute suplimentare, pentru a recupera clipele de aşteptare de la faza în care s-a luat decizia acordării penalty-ului în favoarea giuleştenilor.

Şi partida din tur a fost spectaculoasă. Rapid a învins cu 5-3.

Poarta gazdelor a fost apărată la acest joc de Horaţiu Moldovan, despre care se spune că s-ar fi înţeles pentru un transfer cu una dintre puterile Spaniei, Atletico Madrid, după ce a fost pe lista de achiziţii a celor de la Betis Sevilla şi a elveţienilor de la FC Basel.

În clasamentul la zi, după 22 de etape, Rapid are 36 de puncte, fiind la 8 puncte în spatele liderului FCSB, care n-a jucat în această rundă. FCU Craiova are doar 27 de puncte, ocupând locul 10.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici