Raţ aşteaptă oferte şi spune că nu se gândeşte la o revenire în România

Fundaşul Răzvan Raţ, legitimat la Şahtior Doneţk, a declarat că aşteaptă oferte de transfer, dar nu se gândeşte la o revenire în România în viitorul apropiat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3 afișări

"Ştiu doar ce am auzit prin presă.Deocamdată sunt în vacanţă, nu ştiu ce se va întâmpla. Am văzut PSV, Rangers, însă mie nu mi-a venit nimic. Nimic concret, nimic pe hârtie. Aştept să văd dacă aceste zvonuri sunt şi adevărate. Oricum, perioada de transferări abia a început, până la 31 august este destul timp. Toată lumea mă întreabă, dar deocamdată sunt jucătorul lui Şahtior. Nu ştiu nici dacă Mitea vine la Şahtior, iar nea Mircea şi Ciprian Maricapleacă. Cert este că eu vreau sa continui afară cât mai mult posibil, nu mă gândesc acum la o revenire în România", a spus Raţ.

Fundaşul român crede că Ianis Zicu este un jucător de primă mână, iar Dinamo a reuşit o bombă pe piaţa transferurilor. "Am rămas însă surprins, pentru că ştiam de la el că vrea să ajungă la Doneţk, însă totul s-a întors. Atât Zicu la Dinamo, cât şi Neaga la Steaua sunt adevărate transferuri. Sunt jucători care pot decide singuri un meci. Sunt exponenţiali pentru ambele echipe", a comentat el.

Răzvan Raţ le ia apărarea jucătorilor de la echipa naţională care fumează, precum Bogdan Lobonţ sau Cristian Chivu. "Cred că Adi Mutu nu a dat un randament mai slab la naţională atunci când fuma şi asta este cel mai important, la fel ca la Cristi, nu cred că este prea important dacă fumează sau ce face în timpul liber, dacă el în teren dă totul", a spus jucătorul echipei Şahtior.

Răzvan Raţ, care se află în luna de miere, lucrează la hotelul pe care îl construieşte la Slatina. "Nu am timp de luna de miere, va veni şi aceasta. Trebuie să termin hotelul pe care ar fi trebuit să-l dau în folosinţă la 1 august, dar cred ca suntem în întârziere cu cel puţin două luni. Spersă fie gata în curând şi, cine ştie, poate voi face o propunere celor de la FRF să stea în el când jucăm meciurile naţionalei la Craiova", a spus Raţ.

Fundaşul naţionalei a vorbit şi despre cununia civilă, care a avut loc săptămâna trecută. "A fost ceva intim, cu familia şi câţiva prieteni, nu am fost mai mult de 15 persoane. Şi părinţii au aflat cu o zi înainte de cununie. Am vrut să fim departe de ochii presei şi cred că am reuşit. Oricum, cei care au lipsit la cununie nu vor lipsi la nuntă,care va avea loc anul viitor chiar aici la Slatina. Problema va fi însa alta, că vor avea nevoie de paşaport de oltean când vorajunge aici, poate vom face un consulat la Slatina", a spus, râzând, Raţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici