Raţ: Dani Coman a fost omul meciului pentru noi

Jucătorul Răzvan Raţ a declarat, duminică, la sosirea delegaţiei României pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", că portarul Dani Coman a fost omul meciului în întâlnirea cu Franţa, încheiată la egalitate, scor 1-1, în grupa a VII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010.

18 afișări
Imaginea articolului Raţ: Dani Coman a fost omul meciului pentru noi

Raţ: Dani Coman a fost omul meciului pentru noi (Imagine: Adi Piclişan/Mediafax Foto)

"Cred că putem spune că viitorul sună bine pentru noi, pentru că am reuşit să nu ne lăsăm învinşi în faţa unei echipe precum Franţa. Cred că avem perspectiva unei echipe care, pe viitor, va putea să şi atace Franţa la ea acasă. Putem spune că am avut şi noroc, pentru că au avut şi ei ocazii importante, însă Dani Coman a fost omul meciului pentru noi", a spus Raţ.

"Cu siguranţă, odată cu revenirea lui Mutu vom fi o echipă şi mai puternică şi sunt sigur că i-a fost foarte greu pe marginea terenului. Franţa a fost mai mult cu individualităţile, iar noi am fost un grup unit. Cred că aşa am şi reuşit să obţinem acest rezultat", a mai spus Raţ.

Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată, sâmbătă, în deplasare, în faţa echipei similare a Franţei, contând pentru preliminariile Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici