Raţ: Vreau să-i stric planurile lui Camoranesi

Fundaşul Răzvan Raţ a declarat, vineri, pentru site-ul UEFA, că vrea ca în meciul România - Italia să îi strice planurile mijlocaşului Mauro Camoranesi, care îi va fi adversar direct, aşa cum a făcut şi cu Franck Ribery în meciul cu Franţa.

10 afișări
Imaginea articolului Raţ: Vreau să-i stric planurile lui Camoranesi

Raţ: Vreau să-i stric planurile lui Camoranesi (Imagine: Mediafax Foto)

"Ribery este un adversar puternic şi demn de urmărit. Sunt bucuros că am reuşit să-l anihilez în meciul cu Franţa. Camoranesi este un alt tip de jucător. Este foarte important să ştiu totul despre el până la ora meciului. Trebuie să-i ştiu mişcările şi să încerc să-i stric planurile, aşa cum am făcut şi cu Ribery. Să ne calificăm dintr-o grupă cu Franţa, Italia şi Olanda ar fi cea mai mare performanţă de la CM-1994 încoace. Ar fi o realizare uriaşă pentru noi, ca echipă şi ca individualităţi. Am face ţara fericită aşa cum s-a întâmplat în 1994", a spus Raţ.

Fundaşul echipei Şahtior Doneţk a menţionat că era foarte important ca "tricolorii" să nu piardă primul meci. "Acest lucru ne-a întărit moralul înainte de Italia. Ştim că avem o grupă dificilă şi că Italia este rănită după înfrângerea cu Olanda, dar suntem încrezători în forţele noastre. Scopul nostru este să ajungem în sferturi şi, orice s-ar întâmpla cu Italia, vom lupta pentru acest lucru până la final", a comentat el.

În primul meci din grupa C de la Euro România a remizat cu Franţa, scor 0-0. Partida Italia - România se joacă astăzi, de la ora 19.00, pe stadionul Letzigrund din Zurich. În ultimul meci al grupei C, "tricolorii" vor întâlni Olanda, marţi, 17 iunie, de la ora 21.45, la Berna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici