Război al declaraţiilor între Dumitru Dragomir şi Adrian Mititelu Jr.

  • A doua zi după ce Adrian Mititelu a fost condamnat la închisoare, Dumitru Dragomir a declarat că patronul lui FC U Craiova e orice, numai nevinovat nu.
  • Un răspuns nu a întâtziat să apară. Adrian Mititelu Jr., fiul patronului lui FC U Craiova, i-a luat apărare tatălui său şi i-a răspuns tăios lui Dragomir.
  • Mititelu Jr. este şi cel care se va ocupa de FC U Craiova de acum înainte
798 afișări
Imaginea articolului Război al declaraţiilor între Dumitru Dragomir şi Adrian Mititelu Jr.

Război al declaraţiilor între Dumitru Dragomir şi Adrian Mititelu Jr.

E război în fotbalul românesc. A doua zi după ce Adrian Mititelu a fost condamnat la închisoare, Dumitru Dragomir a declarat că patronul lui FC U Craiova e orice, numai nevinovat nu. Fostul preşedinte al LPF i-a adus şi acuze grace legate de modul cum şi-a făcut avere.

„Mie îmi pare rău de el, să fiu sincer. Nu el trebuia să ia condamnarea asta, ci Moise, juristul care l-a băgat în toate prostiile. Nu trebuia să îl bage în toate prostiile. (n.r. Adică e arestat pe nedrept?) Eh, e arestat pe nedrept pe dracu’! Dar nu e singurul vinovat. E un jurist care l-a împins la toate prostiile.

Mititelu e un zero, mă, oameni buni! Nu a făcut nimic bun, a distrus totul în jurul lui. A escrocat nişte bătrâni, le-a luat pământurile şi le-a vândut scump. Hai, domne, lăsaţi-mă, dracu’, cine câştigă din brutărie? Dar, încă o dată spun, îmi pare rău că e la puşcărie. Nici duşmanii duşmanilor mei nu vreau să ajungă la puşcărie”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

Un răspuns nu a întâtziat să apară. Adrian Mititelu Jr., fiul patronului lui FC U Craiova, i-a luat apărare tatălui său şi i-a răspuns tăios lui Dragomir.

„Îi transmit domnului Dragomir să îşi vadă de treaba lui şi să nu mai vorbească niciodată de tatăl meu.  Dumitru Dragomir, o nulitate absolută din punct de vedere juridic, îşi permite sa vorbească de cauza tatălui meu întrucât Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu au fost achitaţi în 2019 în dosarul dezafilierii pentru sustragere de sub sechestru, sechestru ce a fost stabilit ca fiind nelegal definitiv de către CAB Bucureşti, însă nişte judecători închipuiţi de la CAB CRAIOVA au încălcat orice principiu de drept şi pentru acelaşi sechestru, care a fost considerat ca fiind nelegal definitiv, tatăl meu a fost condamnat.

Domnul Dragomir, totuşi, să se mai gândească la faptul că are încă un dosar şi, dacă o sa ajungă şi el pe acolo, s-ar putea să decedeze prin puşcărie. Nu uitaţi ce vârstă are!

Tatăl meu, pâna la vârsta de 52 de ani, a produs circa 50 de milioane de euro din vânzări imobiliare, bani pe care Mitică Dragomir nici nu ştie să îi numere. La vârsta de 52 de ani, Mitică Dragomir încă mai avea blugi nevânduţi din ultimul transport din «afară», de pe vremea Victoriei Bucureşti” ,a spus Adrian Mititelu Jr., în exclusivitate, pentru ProSport.

Mititelu Jr. este şi cel care se va ocupa de FC U Craiova de acum înainte. Tot el a dezvălui şi ce i-a zis tatăl său înainte să fie ridicat de poliţie.

„Am datoria morală faţă de tatăl meu să îi duc munca mai departe. Primul lucru pe care mi l-a zis după ce a aflat sentinţa a fost legat de echipă. M-a luat la el în birou şi mi-a explicat ce am de făcut. Mi-a spus că echipa este foarte importantă pentru el şi m-a rugat să facem tot posibilul să promovăm.

Îi asigur pe jucători că le voi pune la dispoziţie cele mai bune condiţii pe care eu pot să le ofer. Bugetul este asigurat. Trebuie să fim uniţi şi îmi doresc ca atunci când tatăl meu va reveni acasă noi să fim în Liga 1”, a mai spus Adrian Mititelu Jr.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici