Răzvan Lucescu a fost suspendat o etapă

Antrenorul echipei Rapid Bucureşti, Răzvan Lucescu, a fost suspendat o etapă, miercuri, de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), după ce a fost trimis în tribună la meciul cu Pandurii, scor 0-3, din etapa a XV-a a Ligii I.

152 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu a fost suspendat o etapă

Răzvan Lucescu (Imagine: Istvan Szasz/Mediafax Foto)

Răzvan Lucescu a fost trimis în tribună în minutul 57 al meciului cu Pandurii, pentru proteste.

Comisia de Disciplină a analizat miercuri şi cazul antrenorului echipei FC Braşov, Marius Şumudică, trimis în tribună pentru proteste la meciul cu Steaua, pierdut cu scorul de 0-1, în etapa a XV-a a Ligii I. Şumudică s-a prezentat la comisie cu o înregistrare video de la meciul de sâmbătă, iar membrii comisiei au decis că nu se întrunesc elementele constitutive ale unei abateri şi nu au dictat nicio sancţiune la adresa antrenorului.

Şumudică a vrut să îşi scoată jucătorii de pe teren în repriza a doua a meciului cu Steaua, după ce centralul Alexandru Deaconu l-a trimis în tribună pentru proteste. Incidentul a avut loc în minutul 81. Tehnicianul a cerut atunci un penalti pentru o intrare a lui Tătăruşanu la Buga. El a continuat să protesteze, iar la sfatul arbitrului de rezervă Florin Constantin, Alexandru Deaconu l-a trimis în tribună. Şumudică a refuzat să părăsească spaţiul şi şi-a chemat jucătorii la marginea terenului. După acest gest al lui Şumudică, Deaconu s-a uitat la ceas şi a spus că tehnicianul are cinci minute să părăsească terenul. După scurt timp, Marius Şumudică a acceptat să plece de pe bancă şi a urmărit restul jocului din tunelul ce duce spre vestiare.

Tot miercuri, Comisia a analizat cererea antrenorului echipei Astra Ploieşti, Tibor Selymes, de a i se revizui sancţiunea primită în urma eliminării din partida câştigată în faţa formaţiei Concordia Chiajna, scor 1-0, în etapa a XIV-a a Ligii I. Săptămâna trecută, Selymes a fost suspendat două etape şi a primit o penalitate de 320 de lei.

Cererea tehnicianului Astrei a fost acceptată, membrii comisiei reducând sancţiunea la doar o etapă de suspendare, care a fost deja efectuată de Selymes la meciul din etapa a XV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici