Răzvan Lucescu: Campionatul României, cel mai slab din ultimii ani

Antrenorul echipei naţionale, Răzvan Lucescu, s-a declarat nemulţumit de Campionatul României, despre care a spus că este cel mai slab din ultimii ani.

26 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Campionatul României, cel mai slab din ultimii ani

Răzvan Lucescu: Campionatul României, cel mai slab din ultimii ani (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Campionatul României este cel mai slab din ultimii ani, însă putem aduna mai mulţi jucători de valoare şi să facem o echipă foarte bună. Eu sunt cel mai interesat ca acest lucru să se întâmple, chiar dacă situaţia din fotbalul românesc nu este cea mai bună. Prezenţa unor jucători din afara ţării în campionatul nostru poate aduce un plus. Pe de altă parte este şi un lucru rău, pentru că se reduce aria de selecţie la echipa naţională. Dacă vom avea un campionat puternic, cu siguranţă şi echipa României va obţine rezultate mai bune", a spus Lucescu.

Antrenorul echipei naţionale a mai spus că spectatorii români nu mai sunt interesaţi de fotbal, preferând să urmărească meciurile la televizor: "În general cred că este un dezinteres faţă de ceea ce reprezintă fotbalul, poate că posibilitatea de a vedea meciul la televizor sau scandalurile din fotbalul românesc îi ţin pe oameni departe de stadion. Oricum ar fi, noi trebuie să intrăm pe teren şi să facem totul pentru a câştiga".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici