Răzvan Lucescu: Dacă nu vom putea juca pe Arena Naţională sau în Giuleşti, vom evolua la Timişoara

Antrenorul formaţiei Rapid, Răzvan Lucescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că echipa sa va evolua în Liga Europa pe stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara dacă nu se va putea juca în Giuleşti sau pe Arena Naţională.

125 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Dacă nu vom putea juca pe Arena Naţională sau în Giuleşti, vom evolua la Timişoara

Răzvan Lucescu: Dacă nu vom putea juca pe Arena Naţională sau în Giuleşti, vom evolua la Timişoara (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Am auzit că e posibil să nu se joace până în septembrie (n.r. - pe Arena Naţională), dar nu s-a luat nicio decizie deocamdată. Atunci, dacă nu se va putea nici pe Giuleşti, probabil că la Timişoara vom juca în Liga Europa", a spus tehnicianul.

Lucescu susţine că echipa sa este pregătită să evolueze pe orice stadion meciurile de pe teren propriu din Liga I.

"Nu ne-am gândit prea mult la problema stadionului Giuleşti pentru că am avut meci, antrenamente zi de zi. Dar ne dorim foarte mult să jucăm pe Giuleşti, ne simţim foarte bine acolo, iar sprijinul publicului este uriaş. Însă indiferent de decizia care se va lua noi suntem pregătiţi să jucăm oriunde", a explicat Răzvan Lucescu.

Întrebat ce înseamnă pentru echipa naţională a României suspendarea partidei amicale cu Argentina, fostul selecţioner a răspuns: "Nu înseamnă nimic. S-a anulat un meci şi nu este vina nimănui. Nu e vina jucătorilor şi nici nu ştiu dacă s-a anulat, pentru că am înţeles că ceva oficial nu a venit din partea Argentinei. Pentru jucători nici nu contează cu cine se va inaugura stadionul. Pentru că va fi un stadion fantastic şi va fi pentru ei o plăcere imensă să joace pe o astfel de arenă. Acum se construişte un stadion precum cele de afară şi la noi, se va juca pe el, e clar că motivaţia va fi ridicată".

Asociaţia de Fotbal din Argentina (AFA) a anunţat, luni seară, pe site-ul oficial, că a decis suspendarea meciului amical cu România, programat la 10 august, la Bucureşti, după demiterea selecţionerului Sergio Batista. Meciul amical România - Argentina era programat la 10 august, de la ora 21.45, la inaugurarea Arenei Naţionale.

Preşedintele Mircea Sandu a precizat, marţi, într-o conferinţă de presă că FRF nu a primit niciun document oficial din partea AFA privind meciul amical din 10 august, dar le-a transmis argentinienilor că le va cere despăgubiri substanţiale dacă nu respectă înţelegerea. De asemenea, oficialul FRF a afirmat că echipele de club nu vor putea evolua pe Arena Naţională până în luna septembrie dacă acesta nu se va inaugura la 10 august cu un meci al primei reprezentative.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici