Răzvan Lucescu, deranjat de afirmaţiile lui Becali

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, joi, că este deranjat de afirmaţiile finanţatorului stelist Gigi Becali, care a acuzat de blat un meci al Rapidului, şi îl îndeamă să se uite la scandalurile de după meciurile formaţiei "roş-albastre".

16 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu, deranjat de afirmaţiile lui Becali

Răzvan Lucescu, deranjat de afirmaţiile lui Becali (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că Gigi Becali ar trebui să se uite foarte bine la el şi la tot ce a făcut el, la toate scandalurile care au urmat după meciurile Stelei din ultimii trei ani", a declarat antrenorul echipei FC Braşov.

"Normal că mă deranjează, pentru că hai să ne uităm în urmă şi să vedem toate scandalurile Stelei după meciurile de la Petroşani, Vaslui, Târgu Jiu, Farul, CFR Cluj şi apoi să vorbim. Asta e tot ce vreau să spun legat de acest subiect", a mai spus Lucescu, fost antrenor al Rapidului.

Citeşte şi:

Răzvan Lucescu a primit premiul fair-play de la Rednic

Lucescu: La FC Braşov nu va mai veni niciun jucător

Lucescu: Mourinho este un om sensibil, foarte inteligent şi extrem de hotărât

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici