Răzvan Lucescu, în lacrimi: PAOK, răpusă prima oară în campionat din octombrie 2022 încoace

Derby-ul Greciei, dintre PAOK şi AEK Atena, jucat duminică seara, a determinat schimbarea liderului, după ce AEK a învins echipa condusă de Răzvan Lucescu cu 1-0, cu un gol marcat în minutul 80, în condiţiile în care trupa antrenată de român nu mai pierduse în campionat de pe 30 octombrie 2022, 0-2, tot cu AEK, dar la Atena, în runda a 10-a.

748 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu, în lacrimi: PAOK, răpusă prima oară în campionat din octombrie 2022 încoace

Răzvan Lucescu, în lacrimi: PAOK, răpusă prima oară în campionat din octombrie 2022 încoace

PAOK ar fi putut urca pe locul 2 cu o victorie, însă acum e doar pe 4, cu 57 de puncte.

AEK a avut un gol anulat pentru offside, în debutul meciului, iar Nelson Oliveira ar fi putut marca pentru PAOK, însă a nimerit doar bara, în minutul 66.

AEK a marcat din nou, în minutul 77, golul fiind anulat din nou pentru offside, după consultarea VAR.

A treia oară, oaspeţii au reuşit în cele din urmă un gol valabil, Sergio Araujo marcând din careu, după centrarea lui Hajsafi.

Nici după 8 minute de joc suplimentare, PAOK nu a reuşit să schimbe soarta meciului, elevii lui Lucescu urmând să întâlnească etapa viitoare, în deplasare, pe Olympiakos.

Pe 30 octombrie 2022, PAOK a pierdut ultima oară în campionatul intern, 0-2 cu AEK, la Atena.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici