Răzvan Lucescu: În România nu se judecă cu aceeaşi măsură

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, joi, că în România, Comisiile FRF nu judecă cu aceeaşi măsură incidentele de la partide, arătându-se dezamăgit de suspendarea de o etapă primită din partea Comisiei de Disciplină.

15 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: În România nu se judecă cu aceeaşi măsură

Răzvan Lucescu: În România nu se judecă cu aceeaşi măsură (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi se pare o prostie să fii sincer în ziua de azi. Dar asta este, nu puteam minţi, să spun că i-am transmis lui Sorin Ghionea că este ca o floare. Asta este acum. Am fost suspendat o etapă şi amendat şi, sincer, nu aş vrea să spun prea multe. Totuşi, cred că în România nu se judecă cu aceeaşi unitate de măsură. Îmi amintesc meciul din tur contra Stelei, când am fost înjurat în toate felurile, şi nu îmi aduc aminte să se fi adus măcar vorba de a fi chemat cineva la Comisie. E trist că nu se înţelege că atâta timp cât se vor face compromisuri peste compromisuri, ne facem doar rău", a spus Lucescu.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) l-a suspendat, miercuri, un meci pe antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, acordându-i şi o penalitate sportivă de 3.200 lei, pentru injurii aduse jucătorului Sorin Ghionea, în timpul partidei de pe teren propriu cu Steaua.

Răzvan Lucescu a afirmat că randamentul echipei nu va fi afectat ca urmare a suspendării sale. "Băieţii ştiu foarte bine ce au de făcut în teren, ştiu foarte bine că deşi nu sunt acolo pe bancă sunt alături de ei şi îmi doresc enorm de mult să câştigăm.Vrem cu toţii să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv şi asta e cel mai important. Ştim că la Târgu Jiu va fi o atmosferă grea, dificilă, dar nu avem voie să pierdem. Pandurii are un antrenor care ştie foarte bine cum să îşi motiveze echipa, un antrenor cu experienţă şi care a ieşit bine din multe situaţii. Astfel că, indiferent de problemele pe care le au, sunt convins că Sorin Cârţu poate redresa corabia oricând", a completat Lucescu.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici