Răzvan Lucescu: Înfrângerea de la Piteşti este total nemeritată

Antrenorul FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat că înfrângerea echipei sale la Piteşti, scor 0-1, în etapa a III-a a Ligii I, este total nemeritată, lucru pe care l-ar fi susţinut chiar şi în cazul unui egal.

6 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Înfrângerea de la Piteşti este total nemeritată

Răzvan Lucescu: Înfrângerea de la Piteşti este total nemeritată (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu vreau să supăr pe cineva, dar rezultatul de astăzi nu este meritat. Ştiam jocul Argeşului şi nu m-a surprins cu nimic. Dacă se termina egal, şi atunci spuneam că rezultatul nu este just. Sunt dezamăgit şi nervos. Am avut multe faze de poartă, dar lipsa noastră de experienţă şi-a spus cuvântul. Apreciez că s-a luptat cu multă dăruire, însă am dat dovadă de naivitate. Mai ştiam că Argeşul este o echipă tehnică, nu bubuie mingile şi joacă foarte combinativ, pentru care are toată consideraţia mea", a spus Lucescu.

Răzvan Lucescu a menţionat că echipa sa s-a dăruit în meciurile cu Steaua şi FC Argeş, dar nu a obţinut nimic.

"Am luat gol la prima greşeală, deşi am evoluat bine până atunci. În opinia mea, fără să supăr pe nimeni, rezultatul este total nemeritat. Lipsa de experienţă a unor jucători s-a văzut. Trebuie să ne adunăm şi să începem să câştigăm puncte. Nu a fost corner la faza premergatoare golului, însă a fost o greşeală omenească din partea arbitrului", a comentat el.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici