Răzvan Lucescu: Nu am facut niciodată nici un comentariu asupra vieţii private a unui jucător

Selecţionerul Răzvan Lucescu susţine, marţi, într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX, că nu a făcut niciodată comentarii la adresa vieţii private a unui jucător, răzpunzând astfel unor unor articole din presa centrală.

63 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Nu am facut niciodată nici un comentariu asupra vieţii private a unui jucător

Răzvan Lucescu: Nu am facut niciodată nici un comentariu asupra vieţii private a unui jucător (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Acum câteva zile (mai precis pe 09.01.2010), într-un ziar central, am citit nişte aşa zise «dezvăluiri» care includeau «opinii» ale mele cu privire la unii jucători. Am decis atunci să nu dau nici o replică, chiar dacă informaţiile nu aveau nici o legătură cu realitatea. Neadevăruri s-au mai scris şi se vor mai scrie. Nu am facut niciodată nici un comentariu asupra vieţii private a unui jucător de fotbal. Nu am comentat, nu am judecat şi nu am emis niciodată păreri despre viaţa privată a niciunei persoane. Consider că este o dovadă de educaţie şi de minimă decenţă. Nu o voi face nici de acum înainte pentru că nu cred că este de demnitatea mea să emit judecăţi de opinie privind viaţa personală a cuiva, indiferent cum s-ar numi acesta", spune selecţionerul.

În numărul din 9 ianuarie al cotidianului Eventimentul Zilei au fost publicate câteva declaraţii care i se atribuie lui Răzvan Lucescu legate de Adrian Mutu, jucător care la finalul partidei Serbia - România (scor 5-0) din preliminariile CM 2010 a plecat din cantonamentul echipei naţionale fără să anunţe. "N-a venit la naţională, ci pentru femei! Nu i-a stat gândul la echipă. Nu pot să tolerez aşa ceva", şi "A venit la Belgrad cu planul stabilit dinainte ca să se vadă cu nişte femei. N-am cum să-l iert, ce exemplu poate da celorlalţi jucători? Nu-l va ierta nici soţia, va afla şi ea ceea ce a făcut. S-a obişnuit cu ideea că actele sale de indisciplină vor fi trecute cu vederea, aşa cum s-a întâmplat în mandatul altora. La mine nu e cazul" sunt declaraţiile făcute de Răzvan Lucescu în faţa unor prieteni şi publicate de cotidianul Evenimentul Zilei.

Răzvan Lucescu solicită respect şi spune că nu poate accepta neadevăruri care privesc viaţa sa privată. "Am toate motivele să cred că atacurile apărute în presa de azi la adresa mea, vin ca urmare a articolului menţionat mai sus. Poate nu aş fi răspuns la ele dacă nu ar fi fost pe cât de grave pe tot atât de neadevărate. Atunci când am acceptat funcţia de antrenor al echipei naţionale de fotbal, mi-am asumat toate riscurile, atât profesionale cât şi cele care ţin de imaginea mea. Mi-am asumat chiar atacuri şi denigrări care, la acea dată, mi se păreau imposibile. Realitatea acestor zile îmi demonstrează că orice poate fi posibil… Nu pot accepta însă, niciodată, neadevăruri care privesc viaţa mea privată şi familia mea. De aceea, cu tot respectul pe care îl port şi pe care cred că l-am demonstrat în diverse ocazii întregii prese, vă cer să încetaţi toate aceste atacuri şi comentarii care nu au nici o legătura cu realitatea. Doresc tuturor celor care cred în mine, dar şi detractorilor mei o familie minunată la fel ca cea pe care, din fericire, eu o am, o familie care a rezistat în timp pentru că, întotdeauna, a fost vorba de iubire şi respect. Nu vă cer, aşa cum nu am făcut-o niciodată, decât minimul respect, la care, omul Răzvan Lucescu, cred că are dreptul…", se mai arată în comunicatul semnat de Răzvan Lucescu.

În publicaţiile de sport de marţi a fost publicată o declaraţie a impresarului Ioan Becali făcută la GSP TV în care acesta sugerează că Răzvan Lucescu este swinger. "Răzvan Lucescu îl atacă pe Adrian Mutu într-un mod mârşav când spune că vine la echipa naţională pentru femei, ca să audă şi nevasta lui. Dar pe asta o ştiţi? Există oameni care fac bal mascat şi îşi schimbă nevestele între ei. Dacă Mutu va mai fi atacat de Lucescu, va spune aceste lucruri pentru că le ştie mai bine decât mine", a afirmat Ioan Becali la GSP TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici