Răzvan Lucescu, optimist în ceea ce priveşte un loc de Cupa UEFA

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat că este mulţumit de jucătorii săi, în urma cantonamentului din Spania şi că este optimist în ceea ce priveşte îndeplinirea obiectivului grupării, un loc de Cupa UEFA.

13 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu, optimist în ceea ce priveşte un loc de Cupa UEFA

Răzvan Lucescu, optimist în ceea ce priveşte un loc de Cupa UEFA (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt mulţumit. În Spania a fost o pregătire bună, câte două antrenamente pe zi, plus meciuri tari, suntem pe un drum bun, creştem, şi ceea ce mă bucură foarte tare e că jucătorii se implică foarte tare la antrenamente şi chiar i-am lăudat pentru acest lucru", a precizat tehnicianul braşovean.

"Trebuie să avem însă grijă, pentru că şi în Spania am ratat mult, cu Zurich, şase, şapte ocazii, cu Şahtior, trei, patru şanse importante de care nu am profitat. Trebuie să profităm de momentele decisive care apar pe parcursul meciului. E vorba de încredere şi de mai mult entuziasm. Cred că ne e teamă de a finaliza", a încheiat Răzvan Lucescu.

Lotul antrenat de Răzvan Lucescu se antrenează la Braşov până la 10 februarie, atunci când echipa va pleca în cel de-al doilea stagiu de pregătire, în Antalya.

Citeşte şi:

Răzvan Lucescu: O echipă nu stă într-un singur jucător

Răzvan Lucescu, deranjat de afirmaţiile lui Becali

Răzvan Lucescu a primit premiul fair-play de la Rednic

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici