Răzvan Lucescu: Pentru mine este un rezultat umilitor

Antrenorul Răzvan Lucescu a declarat, sâmbătă seară, că rezultatul meciului cu FC Timişoara, pierdut de FC Braşov cu scorul de 0-4, este umilitor pentru el, precizând că formaţia sa a greşit în toate compartimentele.

12 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Pentru mine este un rezultat umilitor

Răzvan Lucescu: Pentru mine este un rezultat umilitor (Imagine: Mediafax Foto)

"Multe nu pot să spun despre acest meci. Dar am căzut într-un hal fără de hal, după primirea primului gol. Am tratat fazele cu superficilitate. Am avut şi unele momente bune, nişte recuperări, credeam că putem duce jocul spre un rezultat pozitiv. Dar ne-am prăbuşit şi Timişoara a început să zburde. La pauză le-am spus băieţiilor că în fotbal se mai întâmplă astfel de jocuri, speram să recuperăm să mai dăm un gol. Am fi revenit în joc. Pentru mine este un rezultat umilitor, primul eşec de un asemenea fel. Sunt totuşi trei puncte pierdute şi din cauza unor greşeli la toate compartimentele. La pauză îmi venea să schimb patru jucători, toată linia de fund", a spus Lucescu.

Lucescu a precizat că FC Braşov a arătat ca "o echipă moartă". "Am dat peste o echipă Timişoara care i-a pus bine în valoare pe Karamian şi Goga. Totuşi cu excepţia acestui joc a fost un tur bun, am jucat de la egal la egal cu Dinamo şi Unirea, primele două în clasament. Este greu de spus dacă Timişoara arată ca un lider, dar noi am arătat ca o echipă moartă. A fost un tur echilibrat, echipele mici pot câştiga în faţa pretendentelor la titlu. Nu regret că n-am venit antrenor la Timişoara, dar pentru mine Timişoara este cel mai frumos oraş din România şi are un public fantastic. Este o plăcere pentru oricine să joace aici fie ca adversar, fie ca gazdă. După acest meci trebuie să ne punem multe semne. După acest meci mi-aş trage o glugă pe cap, aş merge în pădure, aş sta o lună ca să nu văd pe nimeni", a menţionat Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici